Laisse Tomber

geluidstechniek voor ‘Laisse Tomber‘ van het KIP.

Het KIP is het resultaat van de fusie tussen Toneelgroep Ceremonia (het gezelschap van de in 2010 overleden Eric De Volder) en het GEIT, een jong collectief uit Gent. Het KIP zag in de zomer van 2011 het licht. De naam staat voor het Koninklijk Instituut voor Podiumkunsten (een subtiele verwijzing naar de vzw KIM (Kunst is Modder), dezelfde naam als De Volders vzw en repetitiezolder).

Ineke Nijssen en Leen Roels speelden verschillende keren samen in voorstellingen van Toneelgroep Ceremonia. De behoefte groeide naar één op één alleen met twee. Ze gaan deze confrontatie aan in handen van Lies Pauwels.

Regie: Lies Pauwels
Spel: Ineke Nijssen & Leen Roels
Lichtontwerp, techniek & productieleiding: Geert Vanoorlé
Decor: Lies Pauwels & Geert Vanoorlé
Regieassistentie: Sien Vanmaele

 

laisse tomber_2 laisse tomber_3