keys / ontroerend goed

with kapotski, we developed an organic ever-changing soundtrack for ‘keys’, a play by ontroerend goed.

” Keys is de vrijblijvende gevangenis van Ontroerend Goed. Een individueel performanceparcours met weinig speelruimte. Het is er donker. Het lijkt er leeg. Er is geen podium, enkel gangen en plekken. En performers, gebonden aan hun afspraak… met u.

In Keys kan u ongeremd uw gang gaan. U bent als toeschouwer losgelaten, maar uw beperkingen halen u in. Net als u iets nodig hebt, speelt het u kwijt. Net als u weet wat te doen, moet u verder. Het staat u vrij om te zwijgen, uw handen thuis te houden, niet te horen wat er gezegd wordt.

Keys geeft u de tijd om eruit te geraken.”

Concept: Sophie De Somere, Alexander Devriendt, Joeri Smet
Beeldregie: Sophie De Somere
Spelregie: Alexander Devriendt
Spel: Kristof Coenen, Laura Mas Sauri, Lazara Rosell Albear, Aurélie Lannoy, Jules Debrock
Sound: Kapotski
Muziekperformance: ST!CKER

keys1a