Triple deck expositions

expositions for triple deck, the triplophone audio installation by kapotski:

Wiels, Bxl,  release party with DJ GrazzhoppaFrédéric Le Junter and Dick van der Harst, 01.10.2011

triple-deck_wiels_2

The three records are released together in a limited edition on the new label Les Albums Claus. As an installation it functions as three records that are played on three different decks with three separate speakers. The decks are put on auto-repeat. The installation will be presented for the first time at WIELS october 1st. The limited edition vinyl will be for sale then too.

During Triple Deck’s release event DJ Grazzhoppa,Frédéric Le Junter and Dick van der Harst will bring their interpretation of the Triple Deck release/installation.

This event is organized by Atelier Claus

——————————————–

 

Volle Maan Maakt Gek, DOK, Gent 10/12/2011:

triplegek

screenings met werk van Nicolas Provost – DreamCamEra

Dj’s Black Francis & Trish Van Eynde.

——————————————–

 

KLANKSON, la semaine du son, Bxl, 25, 26, 27 & 28 Jan 2012

triple_semaine_1

amongst others: CHARLES HAYWARD, BARBEROS, ARNAUD PAQUOTTE, LE SYNDICAT DE LA METALLURGIE SONORE, PETER KEENE, HANS BECKERS, TIMO VAN LUIJK, TRIPLE DECK/KAPOTSKI, INSTITUT DES RECHERCHES MENANT A RIEN + BLIND DATE AUDIOWALK BY AIFOON

——————————————–

 

Conversations, CC de ververij, Ronse, 06/04 – 21/04 2013

gl_conversations008

van op Gent blogt:

“Onder de noemer ‘Conversations’ ontrafelden 20 hedendaagse kunstenaars dit begrip tot op het bot en werden ze vervolgens losgelaten in het gloednieuwe cultuurcentrum ‘de Ververij’ in Ronse. Dit is een oude textielfabriek omgetoverd tot een zonovergoten exporuimte. Hendrik Braet stelde in opdracht van de organisatie Linx+ de tentoonstelling samen met naast kunstenaars uit Ronse onder meer een sterke delegatie kunstenaars uit het Gentse.

Een reportage van Ter Zake begin 2012 titelde: ‘Ronse heeft een imagoprobleem’. De oorzaak werd gelegd bij het te weinig converseren tussen de bewoners onderling. Maar is dit wel zo? En wat is conversatie? Kunstenaars van binnen en buiten Ronse spitten dit uit en zullen zorgen voor meer vragen dan antwoorden. Het medium dat ze hiervoor gebruiken is van geen tel, wel wat ze tegen de toeschouwer met hun werk te vertellen hebben.

Centraal staat de adrenaline van de straatcultuur. Om er enkele te noemen. Thomas Marchal is een fotograaf die niet binnen de lijntjes kleurt en zich thuis voelt in het skatemilieu in Brussel. Straatkunstenaar AFT confronteert de nietsvermoedende voorbijganger met zijn beeldjes in het straatbeeld met prikkende slogans. Fotograaf Mark Hoflack-lang huisfotograaf van de Vooruit- zorgt voor portretten waar de echtheid je van omverblaast. Bram Laebens tovert de jongeren in het straatbeeld van Ronse om tot modeiconen. De geluids- en lawaaikunstenaars van Kapotski zullen elkaar continu bekampen met hun installatie trippledeck.”

 

deelnemende kunstenaars: Mieke Vincke • Erwin Mortier • Karel de Meester • Kapotski • Jan De Coninck • Thomas Marchal • Hendrik Braet • Lieven Cateau • Jürgen De Blonde • Koen Vromman • Bart Deygers • Franky De Schampheleer • Marc Hoflack • Sabine Vermeulen • Sebastien Demeulenaere • Cinépalace Kortrijk • AFt captured by Hanne Lamon • Faustine Puras • Jeroen Boussier • Bram Laebens • Gery De Smet • Glen Elett • Koen Vermeule